WiFi systemen

IP Cloud based and managed Wi-Fi network

 

Met JMTele.com hebt u de mogelijkheid om heel eenvoudig en tegen lage kosten een hotspot netwerk te exploiteren. De controller bevindt zich in de cloud en is web based te benaderen. Zo heeft u geen extra hardware componenten nodig en hebt u de mogelijkheid om op elke plek met internet toegang om uw netwerk te beheren en configureren.

Ideaal geschikt voor campings, hotels of kantoren die hun gasten internet toegang willen geven waarbij gasten volledig zijn gescheiden van het interne bedrijfsnetwerk.

De units zijn echter ook ideaal geschikt om gebruikt te worden als normaal WiFi accesspoint bij bedrijven of particulieren. Met name de uitzonderlijk goede WiFi eigenschappen, de lage prijs en de eenvoud van het aansluiten en het beheer van de openmesh devices doet vele mensen versteld staan (echte plug & play).

 

Één unit hoeft slechts op fysiek met een kabel op internet aangesloten te zijn en vervolgens kan het onvangst bereik uitgebreid worden door simpelweg extra open-mesh accesspoints bij te plaatsen. Deze accesspoints maken dan vervolgens draadloos verbinding (mesh) maken met de router die met de kabel verbonden zit. Door de mesh functionaliteit zullen de accesspoint elkaar automatisch zien en de berichten naar elkaar doorsturen.
Tevens zijn er een ook outdoor behuizingen verkrijgbaar waarmee de unit ook eenvoudig buiten kan worden opgehangen.

Hieronder een live voorbeeld van onze Cloud omgeving