Videobewaking

Videobewaking van ABUS schrikt potentiële daders af en draagt zo bij aan de preventieve bescherming van personen en waardevolle bezittingen. Mocht er toch wat voorvallen, dan behoudt u de controle en kunt u daders door beeldbewijs eenduidig identificeren en schuld bewijzen. Een breed assortiment aan camera’s, componenten en toebehoren biedt u individuele branche-oplossingen voor elke wens en elk budget – van lokale oplossingen tot de vernetting van meerdere locaties.

IP, HD-SDI, analoog HD of analoog – Technologieën voor variabele video-oplossingen

Een effectieve videobewaking is vooral gebaseerd op duidelijke beeldgegevens. Afhankelijk van het toepassingsgebied, de plaats van gebruik en de individuele behoeften varieert het voor de desbetreffende beveiliging relevante spectrum aan vereiste camerafuncties. Hieronder stellen wij de technologieën IP, HD-SDI, analoog HD (HD-TVI) en analoog voor, om u een overzicht te verschaffen over de sterke punten van de verschillende cameratypes.


ABUS  – Het goede gevoel van veiligheid

Meer dan 15 jaar videobewaking en alarmtechniek uit één hand

ABUS is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige en efficiënte alarm- en videobewakingstechniek: van IP- en analoge bewakingscamera’s en -recorders voor iedere toepassing, inclusief innovatieve hybride oplossingen tot aan alarmsystemen met toegangscontrole, videobewaking en gebouwbesturingsfunctie.

De visie: ABUS  is het Europese kenniscentrum voor elektronische beveiligingstechniek

ABUS  is in heel Europa toonaangevend op het gebied van elektronische beveiliging. Ons bekende merk staat bij klanten en vakhandelaren in dezelfde mate voor overtuigende kwaliteit en aantrekkelijke prijzen.

Onze klanten waarderen onze filosofie van samenwerking

De missie van ABUS

Wij bieden met een volledig assortiment consequent een internationaal product- en servicepakket op het gebied van alarm- en videobewaking en vullen dit aan met techniek voor brandmelding en toegangscontrole.
Het innovatieve portfolio omvat momenteel vier productenlijnen en is consequent gericht op de behoeften van de eindgebruiker.

  • IP netwerkcamera’s en analoge camera’s
  • Digitale recorders en PCI bewakingskaarten
  • Secvest (draadloze alarmsystemen)
  • Privest (draadloze alarmsystemen)
  • Terxon (bekabelde en hybride alarmsystemen)

Alle producten worden gekenmerkt door moderne vormgeving, intuïtieve bediening en documentatie in de taal van de klant. De verhouding tussen prijs en prestatie van onze producten is beter dan bij de concurrentie. De kwaliteit van onze producten en diensten is op het hoogste niveau en voldoet aan de verwachtingen van de eindgebruikers van het merk ABUS.

Onze producten voldoen aan de lokale eisen op de belangrijkste markten en zijn door onafhankelijke controle-instituten gecertificeerd.


Hieronder ziet u een overzicht van onze certificeringen:
NCP
Sinds 1994 certificeert NCP (National Center for Prevention) inbraak- en brandmelderproducten voor de Nederlandse markt. NCP certificeringen worden niet toegekend op grond van bestaande certificeringen voor een product, maar uitsluitend na een zorgvuldige controle van de eigenschappen.
De certificering berust op nauwkeurige tests van de eigenschappen en de veiligheid van de producten. Een verificatie van de technische specificaties en functies zorgt, naast de technische controle, voor functionele veiligheid.
www.ncp.nl
FIDUCIA
FUDICIA AG, is één van de prominente IT dienstverleners in Duitsland, vervult de minimumvereisten die in de internationale standaard ISO/IEC 20.000-1 aan het IT Service management worden geformuleerd.
De succesvolle certificering garandeert de in de norm vastgelegde gradatie van servicekwaliteit, service efficiëntie en bedrijfsprocesondersteuning.
www.fiducia.de
INCERT
Het INCERT certificaat is een kwaliteitsstandaard voor alarmproducten. Vooral in België zijn deze certificaten van grote betekenis. Alarmproducten zonder INCERT goedkeuring mogen daar niet worden verkocht. Momenteel zijn er in België ca. 210 door INCERT erkende installateurs.
INCERT certificaten worden in grote delen van de Europese Unie als voorwaarde gesteld voor verdere certificering.
www.incert.be
F & P
Als toonaangevende (pensioen)verzekeraar in Denemarken fungeert F&P als controle-orgaan voor gecertificeerde beveiligingsproducten en installaties. F&P zorgt bij de certificering voor het naleven van de richtlijnen en voorschriften voor de bouw en installatie van alarm- en brandmelderinstallaties.
www.fpsikring.dk
VdS
De VdS Schadenverhütung is als onderneming van het “Gesamtverbandes der deutschen Versicherungswirtschaft e.V. (GDV) het onafhankelijke certificeringsinstituut voor beveiligingstechniek in Duitsland. Door de strenge certificeringsrichtlijnen garandeert de VdS hoogwaardige producten die ook onder de zwaarste omstandigheden de beste resultaten en veiligheid garanderen.
www.vds.de VdS Home
VdS is een onafhankelijk erkend test- en certificeringinstantie voor brand- en inbraakbeveiliging.Voor producten, die speciaal voor de woningmarkt ontwikkeld zijn, krijgen het VdS home zegel opgeplakt. De VdS Home database telt meer dan 300 gecertificeerde vakbekwame bedrijven die advies kunnen geven en een beveiligingssysteem kunnen installeren.
www.vds-home.de
EN54
De EN 54 is een Europese standaard product. Vooral in Denemarken rookmelders moeten voldoen aan deze norm.
http://www.cenelec.org/
DGUV
De Verwaltungsberufsgenossenschaft (VBG) in Hamburg controleert videbewakingsproducten in een eigen testinstituut op veiligheid en beeldkwaliteit.
De BG richtlijn “Kassen” (BGV C9) legt de “Eisen aan optische- en ruimtebewaking” voor krediet- en geldinstituten vast. DGUV (BGV) gecertificeerde videobewakingsproducten zijn daarom geschikt voor toepassing in banken, bij juweliers en veiligheidsrelevante omgevingen.
www.vbg.de
VSÖ
Het VSÖ certificaat wordt toegekend door het Verband der Sicherheitsunternehmen Österreichs. Deze neutrale commissie richt zich op verbetering van de algemene veiligheid in Oostenrijk en bevestigt met de certificeringen de hoge veiligheidsstandaard van alarm- en videoproducten.
www.vsoe.at
CE certificaat
Uit: http://nl.wikipedia.org/wiki/CE-markering:
“De CE markering is een markering volgens EU recht voor bepaalde producten in verband met de productveiligheid. Door het aanbrengen van de CE markering bevestigt de fabrikant dat het product voldoet een de geldende Europese richtlijnen. De CE markering betekent niet in alle gevallen dat het product door onafhankelijke instituten op de naleving van de richtlijnen is gecontroleerd. Wanneer na de CE markering een viercijferig getal is aan gebracht, verwijst dit naar een bevoegde instantie met betrekking tot de conformiteitsprocedure. De CE markering is geen kwaliteitskeurmerk”.